Από το 1997 ξεκινώντας την ασφαλιστική μας δραστηριότητα, η οποία εντάχθηκε σύντομα στην ασφαλιστική αγορά της Πρέβεζας και στη συνέχεια ολόκληρης της Ηπείρου, μερικές χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες συνοδεύουν την επαγγελματική μας πορεία και μας δίνουν την δύναμη να συνεχίζουμε καθημερινά την εξ-ασφάλισή τους.

Η εταιρεία μας, με τον διακριτικό τίτλο Insurance Guards, είναι η εξασφάλιση των πελατών μας για κάθε ασφαλιστική τους ανάγκη.

Μέσω των συνεργασιών μας, με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, αναλαμβάνουμε την αναζήτηση της ασφαλιστικής λύσης που ταιριάζει σε εσάς προσωπικά! Είτε αφορά την υγεία σας, την ζωή, την περιουσία σας, την επιχείρησή σας, την αστική ευθύνη σας κ.ο.κ.

Χωρίς υπερβολές, χωρίς μεροληψία, αλλά με συνέπεια και στόχο την διαχρονική συνεργασία μας, θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι επαγγελματίες απέναντί σε εσάς, που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, γνωρίζοντας ότι κρινόμαστε διαρκώς και φυσικά βεβαιώνοντάς σας ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε διαχρονικά σε αυτό!

Είμαστε ειδικοί στο σχεδιασμό πλάνων προστασίας

Φροντίζουμε για

01. Κατοικία

Εξασφαλίστε ότι το σπίτι σας θα είναι το ορμητήριο της ζωής σας για πάντα. Εμείς είμαστε δίπλα σας με προγράμματα κάλυψης απέναντι σε όλους τους εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την οικογενειακή σας γαλήνη.

Επίσης για

02. Οχήματα

Ελάτε κοντά μας να βρούμε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις πραγματικές σας ανάγκες, μέσα από την συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, στις ανταγωνιστικότερες τιμές τις αγοράς, αλλά και με σεβασμό στην ουσία της ασφάλειας.

Αλλά φυσικά και για

03. Υγεία

Όταν αναφερόμαστε στο θέμα της υγείας και της νοσοκομειακής κάλυψης, όποτε κι αν αυτό χρειαστεί, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεκριμένοι. Αυτό σας προσφέρουμε εμείς, με προγράμματα τα οποία σας καλύπτουν πραγματικά και όχι μόνο στα λόγια.